BAZAAR PERFUME

AGEN Dikehendaki

Posted on: November 1, 2008

Dapatkan harga yang menarik apabila anda menjadi AGEN kami.

Apa yang kami tawarkan :

1) Harga yang menarik

Once anda menjadi Agen jualan kami, harga yang kami tawarkan jauh lebih rendah iaitu hampir 30% – 40% murah dar harga asal.

2) Untung Runcit

Anda mampu menjana Untung Runcit sehingga 40%.

 

Kini anda tidak lagi perlu membayar RM130, RM 135 ataupun RM 140 untuk sebotol perfume kesukaan anda TETAPI hanyalah RM100…yee…RM100 sahaja hanya apabila anda memilih untuk menjadi AGEN kami.

TERMA & SYARAT (AGEN Bazaar Perfume)

Untuk menjadi AGEN kami, anda hanya perlu :

Membuat pembelian 5 btl perfume (50ml/100ml – salah satu) untuk pesanan pertama

Pesanan kedua dan seterusnya tiada had yang di tetapkan

Memang mudah & tidak membebankan. Ayuh..!! Bertindak sekarang…

Advertisements

9 Respons to "AGEN Dikehendaki"

ingin menjadi agen perfume di negeri sembilan..

cik farah,

untuk menjadi agen…apa yang perlu anda lakukan hanya lah membeli 5 botol perfume dan secara automatik anda menjadi AGEN kami. Harga yang kami tawarkan untuk setiap AGEN kami hanya lah RM100 sebotol.

Anda mampu menjana pendapatan sehingga RM300 sebulan dengan menjadi AGEN kami.

Maklumat lanjut…anda boleh menghubungi saya di talian
012-6539340

adakah sumua perfume ini original??

cik rini ni berpusat di mana? di area kuala lumpur ke?

yupss…sumer original..100% confirm..
sy ader kt area KL..but, if awk nak view item..mmg x der..coz, sy x simpan stock in hand..

but for sample mmg boleh sangat2..
btw..azrin nih kt maner yeee..??

cik reni,
sye nk taye..
kalu nk jd agen,harus ke membeli 5botol sekali gus?
dan di mane dan pada sape boleh saye dptkn sample perfume???

untuk pengetahuan cik farah…syarat yg kami kenakan amat berpatutan. Ini kerana, anda menikmati harga yang lebih murah berbanding kaunter.

Apa yang selalu kami cadangkan kepada agen kami…kumpul dulu cust seramai 5 org, dan anda boleh laa memesan perfume daripada kami dengan harga AGEN..iaitu RM100 sebotol..amat mudah bukan..??

em…perfume nie new in box ke.. kalau saya mabil miniture lebih dari 10 berapa ye harga agen

perfume new in box ader…tp, aper yg saya paparkan dlm nih…sumer nyee Original “Packaging Defect” branded Perfume.

This product IS NOT refill, imitation or others. BUT original.

Basically this perfume can be considered as “rejected” perfumes. Rejected in terms of bottling and packaging defect e.g box kemek/rosak, tulisan pudar/padam, bottle scratch/chipped & etc. BUT the perfume liquid is 100% original.

so sorry wana, for miniature..sy x bleh bgk harga agen coz diz item pricing cost quiet high..but, if u purchase than 10bottle..i can give u less larr..

i will email u the info k…

tq for drop by… 🙂

best jugak ye… tapi kalau kita nak, u bg list ngan description sekali ke?.. cth, ada box ke.. scrath ke… tapi kan, kalau boleh kita tak nak scratch2/no cap tu. 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Tawaran Menarik – Voucher Online

Memperkenalkan "VOUCHER BAZAR PERFUME ONLINE" Nikmati harga lebih lebih rendah dengan hanya menebus voucher online anda hari ini. Dapatkan voucher (worth it for RM5) anda hari ini dengan hanya membuat pembelian sekurang-kurang nya satu botol. Setiap pembelian sebotol = sekeping voucher online RM5 Voucher online terkumpul (worth it RM50 = V01+V02+....V10) boleh digunakan dalam masa 6 bulan daripada tarikh pembelian pertama anda. Ayuh...mulakan pembelian anda dan nikmati harga yang lebih rendah dengan pembelian kedua dan seterusnya. Semua ini dan banyak lagik tawaran menarik..hanya boleh di dapati di "BAZAR PERFUME" kami.

Maklumat Lanjut

Sebarang pertanyaan hubungi : 012-6539340 - Rini atau pun email kepada rinirahmat@gmail.com Kami bersedia melayan sebarang pertanyaan @ kemusykilan anda...

SCENT Archive

SCENT Stats

  • 4,918 hits
Advertisements
%d bloggers like this: