BAZAAR PERFUME

Apa itu Notes?

Posted on: November 2, 2008

Apa itu “notes” ?

Pewangi terdiri daripada berbagai bauan, di mana bauan ini di kenali sebagai “notes”. Top notes selalunya sangat light dan hanya akan bertahan beberapa minit sahaja (5-10minit). Middle notes pula baunya akan tersebar selepas 15 minit penggunaan. Bottom notes pula mengandungi kandungan yang lebih berat. Ianya akan tahan lebih lama, selalunya untuk beberapa jam. Bagaimana anda boleh menyimpan pewangi anda ? Simpanlah ia di tempat yang sejuk, kawasan yang lembap dan hindarkan daripada letakkannya di tingkap di sebabkan pancaran cahaya matahari boleh menyebabkan kepelbagaian kandungan di dalamnya menjadi tidak seimbang. Pewangi yang terdedah tanpa penutup haruslah di simpan di dalam kotak untuk memastikan pewangi anda tahan lebih lama.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Tawaran Menarik – Voucher Online

Memperkenalkan "VOUCHER BAZAR PERFUME ONLINE" Nikmati harga lebih lebih rendah dengan hanya menebus voucher online anda hari ini. Dapatkan voucher (worth it for RM5) anda hari ini dengan hanya membuat pembelian sekurang-kurang nya satu botol. Setiap pembelian sebotol = sekeping voucher online RM5 Voucher online terkumpul (worth it RM50 = V01+V02+....V10) boleh digunakan dalam masa 6 bulan daripada tarikh pembelian pertama anda. Ayuh...mulakan pembelian anda dan nikmati harga yang lebih rendah dengan pembelian kedua dan seterusnya. Semua ini dan banyak lagik tawaran menarik..hanya boleh di dapati di "BAZAR PERFUME" kami.

Maklumat Lanjut

Sebarang pertanyaan hubungi : 012-6539340 - Rini atau pun email kepada rinirahmat@gmail.com Kami bersedia melayan sebarang pertanyaan @ kemusykilan anda...

SCENT Archive

SCENT Stats

  • 4,925 hits
Advertisements
%d bloggers like this: